Sidan är producerad av Pontus Thuvesson.

Jag gör inget anspråk på att sidan är komplett och jag tror inte att den någonsin kommer att bli det heller. Min målsättning är att alla uppgifter skall vara korrekta, men det smyger sig säkert in nåt fel någonstans. Om du hittar ett blir jag glad om du berättar det.

Alla bilder är tagna av Pontus Thuvesson eller Louise Lundberg där inte annat anges. Samtliga bilder på www.bolinder-munktell.se tagna av Pontus Thuvesson och Louise Lundberg får användas fritt om källan anges och underättelse om användandet sker. De flesta bilder finns i högre upplösning och du får gärna en högupplöst kopia om du vill ha det. Kontakta mig i så fall. Vad gäller ljudupptagningar får de också användas fritt om källan anges och underättelse om användandet sker.

Det kostar mig ett antal kronor om året (150 närmare bestämt) att driva den här sidan, men det är inte särskilt mycket. Det bjuder jag på! Vissa gör saker för pengar, jag gör detta för att det är kul. Om det någonsin kommer att förekomma reklam på sidan för att finansiera den skall det vara för grejor som kan intressera en BM-ägare. Jag tycker det är roligare att ni länkar till sidan och sprider den är att betala mig för att jag skall göra det jag gör ändå för att det är kul.

Bidrag (innehållsmässiga hellre än ekonomiska) till sidan mottages tacksamt! Adressen är pontusbolinder-munktell.se. Speciellt önskvärt är "traktorminnen" och bilder på olika modeller. Bilderna får gärna vara både gamla och nya. Om du tycker att nåt saknas - berätta det!

Jag vill också rikta ett tack till alla de som medverkat med idéer, inspiration, tekniska detaljer, bilder och glada tillrop.

Startsidan